Túlzott női ruházat Petrklíč

Szereted kövérebb alakodat, de gondjaid vannak a divatos ruhák kiválasztásával? Vessen egy pillantást a túlzott Primrose ruházatra. Egy tisztán cseh gyártó nagyon jól tudja, hogy a plus size milyen nőknek felel meg. Képzelje csak el, hogy nadrágot, ruhát, pólót és szoknyát vásárolhat az e-boltban 36 – 70-es mérettartományban! Szereted?

A bálon elvarázsol egy nagy nyakkivágású csipkés ruha, vagy flakonokkal ellátott extravagáns blúz. Ezen kívül széles formás nadrág vagy luxus nadrág! Mindennapi viselethez fűzős pólót vagy kivágott bő blúzot fogsz használni! Még a duci lányok is stílusosan nézhetnek ki! A csipke bolero és a finom felső egyszerűen összetartozik. Az első látásra eljátszott hosszú sport blúz egy szekérben vagy pulóverben. Túlzott ruházat Petrklíč, világszínvonalú cseh divat!

Estélyi ruha teltebb alkatoknak, fűzős míderrel

Szép és igénytelen ruhát keres egy ünnepélyesebb alkalomra? Kellemetlen érzés, hogy a ruha nem illik az alakodhoz? Gyorsan űzd el a félelmeidet, és vess egy pillantást a YOURS eredeti és nagyon tekintélyes ruhájára, amely szokatlan aszimmetrikus szabással rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 22 956 Ft

Cseh kötött ruha plus size méretben

Kényelmes ruhát keres az őszi napokra? Akkor tegyen tétet erre a meleg és kényelmes anyagból készült kötött Olga ruhára. Hála nekik, soha nem lesz kellemetlen hideg érzésed, és mindig nagyon nőiesnek fogod érezni magad. Az Olga ruha egyszerűen bizonyíték arra, hogy ősszel és télen sem kell lemondanod a stílusodról, és bármikor viselheted a ruhádat!

Ár idején felülvizsgálat: 14 447 Ft

Tavaszi/őszi női plus size parka

Meglehet, hogy most éppen egy nagy dilemmával küzdesz. Azon gondolkodik, hogy kabátot vagy kabátot vegyen-e, melyik lehetőséget válassza, hogy alkalmas legyen a rossz időben való sétához, de ahhoz is, hogy zavartalanul viselhesse a munkahelyén, és ne tűnjön modortalannak. Az ideális megoldás a parka!

Ár idején felülvizsgálat: 13 053 Ft

Őszi tunika a leggingshez

Gyönyörű tunika 3/4-es ujjakkal és fantáziadús csíkokkal, nyomtatott és egyszínű anyag kombinációjával. Kétféle hosszúságban kapható.

Ár idején felülvizsgálat: 11 253 Ft

Elasztikus műbőr szoknya plus size mérethez

Vigyél egy kis pezsgést a ruhatáradba! Az új TEA-szoknyával ez megteszi a hatását! Ez egy divatos szoknya tisztességes szabással, amely tökéletesen utánozza a bőr megjelenést. Két klasszikus színben – fehérben és feketében – kapható, így mindenki számára van valami.

Ár idején felülvizsgálat: 11 448 Ft

Stretch nyári szoknya plusz mérethez

Stretch klasszikus szoknya, elöl zsebekkel, hátul pedig paszománnyal. Térd alatti hosszúság – hátul hasított. Kiváló minőségű nyári pamut anyag.

Ár idején felülvizsgálat: 11 581 Ft

Érdekes ruha plusz méretben virágos hímzéssel és zsebbel

Bő szabású hercegnős ruha zsebekkel és 3/4-es ujjakkal. Az elülső rész csipke applikációval díszített, a hátsó rész fekete.

Ár idején felülvizsgálat: 20 088 Ft

Mintás maxi szoknya zsebbel

Alig várom a meleg időt, ezért nézd meg a nyári darabokat? Fogadjon a kipróbált klasszikusra, hosszú, laza szoknya formájában, sötét kivitelben, ami egyszerűen nem megy ki a divatból, és tökéletesen illeszkedik a plusz méretű figurájához is! A Maxi szoknya ideális választás azok számára, akik nem akarjuk feltárni a lábunkat, de ugyanakkor nőiesnek is szeretnénk érezni magunkat. Az áramló YOURS szoknya elasztikus derékkal és zsinórzsebekkel rendelkezik. A szoknyák és ruhák zsebei az utóbbi időben nagyon különbözőek, amint azt híres divatmárkák is láthatják. És természetesen ez a szoknya sincs elmaradva.

Ár idején felülvizsgálat: 11 998 Ft

Divatos póló nyomtatással és fűzéssel

A Túlméretes ruhák segítségével is vonzónak és innek érezheti magát. Próbáld ki például ezt a csipkés pólót! Ez a divatos, nyomtatott póló szabadon hagyott vállakkal rendelkezik, ami nagyon szexivé teszi! A póló kétrétegűnek tűnik, és csak a felső alja látszik ki széles, szürke pántok formájában. A csónaknyakkivágás a felsőn teszi teljessé az alkalmi megjelenést.

Ár idején felülvizsgálat: 9 085 Ft

Fekete tunika ruha plusz mérethez

Kedvenc, hivatalos ruha vagy zubbony. Kombináljon KLASIK nadrággal vagy harisnyanadrággal. Az elülső rész réteges, az alsó rész rugalmas, a felső sifon hímzéssel és apró fekete kövekkel. A tunikaruhák gyönyörűen elfedik a hiányosságokat.

Ár idején felülvizsgálat: 22 261 Ft

Folyó gömbös ruha plusz méretűre hasítékkal a vállán

Amint a bálidény bekopog az ajtón, nem tanácsos az utolsó pillanatra bízni a ruhaválasztást. Tökéletesen fel fog készülni ezzel a hivatalos Meryla ruhával, amely héjként illik hozzád, és amellett, hogy remekül mutat, egész este így is fogja érezni magát. A folyó ruhának tisztességes szabása van, ami gyönyörűen hangsúlyozza erősségeit. A vonzó V alakú nyakkivágást tovább kíméli a gyengéd zsugorodás, amely tisztességes fodrozódást eredményez. A romantikus kialakítású kivágott ujjak feltárják a vállakat, és nagyon kellemesen megfelelnek ennek az elegáns modellnek az egész koncepciójával.

Ár idején felülvizsgálat: 19 349 Ft

Fekete női tank top széles pántokkal

Minden nő, aki rátalált a divat szeretetére, képes bármilyen ruhadarabot kezelni, és minden alkalommal tökéletes ruhát varázsolni. A ruhatár nagyon sokoldalú és nélkülözhetetlen része egy minőségi tank top. Élvezetesebbé teheti a pihentető pillanatokat, de játékosan illeszkedhet az öltözékedhez is, hogy mindig elegánsan és tökéletesen nézz ki. Az egyszerű Korola női széles vállú felső tisztességes szabású, és kiváló választás a nyári napokra, de a különböző sporttevékenységekkel töltött időre is.

Ár idején felülvizsgálat: 1 817 Ft

Fehér formális nadrág plus size méretben

Egyszerű, klasszikus nadrág egyenes szabással, elasztikus derékkal. Csodálatosan rugalmas anyag. Ötféle hosszúságban kapható.

Ár idején felülvizsgálat: 11 108 Ft

Elegans tunika plusz mérethez kő alkalmazással

Nem számít, hogy karcsú vagy, mint egy gally vagy duci. Csak annyit kell tennie, hogy elégedett legyen magával és viselje azt, ami tetszik. Manapság a gyönyörű ruhák nagyobb méretben is kaphatók, így mindenki könnyen választhat. Ilyen darab ez a szociális Peggy zubbony, amely a teljesebb formájú nőknek felel meg. Nemcsak társasági eseményekre alkalmas, hanem alkalmi viseletre is. Aszimmetrikus kialakítású, amely kissé lefelé szélesedik A irányba. Ez a stílus játékosnak és frissnek tűnik. Tökéletesen fedi a has esetleges hiányosságait is.

Ár idején felülvizsgálat: 13 801 Ft

Parti nadrág koronggal a plusz mérethez

Új munkanadrágot keres, amelyet felvehet a cége által szervezett társasági eseményre? Jobban szereti a kényelmet, mint a klasszikus vasalt nadrágot? Ha igen, feltétlenül nézze meg a YOURS márka elegáns és nagyon praktikus nadrágjainak kínálatát. Ez a márka eredeti, női és divatcikkek gyártására specializálódott. Így biztos lehet benne, hogy eredetiségük és egyediségük miatt beleszeret egy korongos nadrágba. Ez minden szekrény teljesen időtlen darabja. Kombinálhatja a nadrágot klasszikus egyszínű blúzokkal, és elmehet egy céges ebédre vagy más társasági eseményre.

Ár idején felülvizsgálat: 10 333 Ft