Olcsó bézs színű pulóver moletteknek – kapucni és cipzáras záródás

Olcsó bézs színű pulóver moletteknek – kapucni és cipzáras záródás
XXL női kapucnis pulóver kapucnival
XXL női kapucnis pulóver kapucnival
Bézs színű, túlméretezett pulóver kenguru zsebbel
Bézs színű, túlméretezett pulóver kenguru zsebbel
Fém cipzáras pulóver
Fém cipzáras pulóver

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 7.8/10

A holdfény titokzatos ragyogásában született egy pulóver, amely a kényelem és a stílus történetét hordozza. A testes nők számára tervezett, vékony kötött pulóver világosbarna színben több mint egy ruhadarab. Az elegancia és a praktikum megtestesítője, ahol minden részletet gondosan átgondoltak, hogy kényelmet és esztétikát biztosítsanak.

Amikor ebbe a pulóverbe burkolózol, érezni fogod, ahogy az anyag puhasága simogatja a bőrödet, miközben megvéd a hidegtől. A fejedre húzható kapucni nemcsak védelmet, hanem egy csipetnyi titokzatosságot és kalandot is ad. A szegélytől az álláig húzódó cipzár variálhatóságot biztosít – a hideg szélben a torkodig begombolhatod, ha fúj a hideg szél, vagy nyitva hagyhatod, ha laza megjelenést szeretnél. Ennek a pulóvernek a története olyan méretekben folytatódik, amelyeket a női test minden ívét figyelembe véve terveztek. Akár XL, 3XL, 4XL vagy 5XL méretű vagy, ez a darab úgy fog illeszkedni rád, mint egy kesztyű. Ez egy olyan ruhadarab, amely nem feledkezik meg egyetlen nőről sem, és tiszteletben tartja egyediségét. Minden varrás, minden öltés a gondosság és a részletekre való odafigyelés megnyilvánulása, ami a viselés általános érzésében is megmutatkozik.

És ott van még az ára, ami minden nő számára megfizethetővé teszi ezt a gyöngyszemet. Az eredeti 899 Kč-ről egy kedvezményes kupon segítségével elképesztő 307 Kč-ra csökkent. Ezt a lehetőséget nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen sokkal nagyobb értéket képvisel, mint a puszta pénzbeli megtakarítás. Ez egy befektetés az Ön kényelmébe és önbizalmába. Egészítse ki ruhatárát ezzel a remekművel, és hagyja, hogy magával ragadja a történet, amelyet minden egyes viselése hoz. Ezt az élményt megérdemli.

Anyag

  • 77% pamut, 23% poliészter

Ár idején felülvizsgálat: 4 205 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Olcsó bézs színű pulóver moletteknek – kapucni és cipzáras záródás.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

Hasonló: || ||

A ruhák egyszerű kiválasztása a tulajdonságok szerint... itt

« Előző Piros kötött női pulóver nagy gombos rögzítéssel

Piros kötött női pulóver nagy gombos rögzítéssel