Női nadrágok nagy méretben

Feszesítő női farmer

A tisztességes farmer nem hiányozhat egyetlen modern nő ruhatárából sem. A jelenlegi trend keskeny vágásokra támaszkodik, amelyek gyönyörűen hangsúlyozzák az ábra görbéit és optikailag meghosszabbítják a lábak hosszát. E ruhacsoport eredeti képviselője a bpc kollekció húzódzseki is. Minden karaktertípusra alkalmasak, és még a plusz fontot igénylő hölgyeknek sem kell lemondaniuk róla. Kényelmes és rugalmas oldalsó bordás betéttel és meghúzási hatással rendelkeznek. A farmer kellemes színe a sötét farmer, elöl és hátul is vannak klasszikus zsebek. A varrás hatékony és érdekes mind elöl a cipzár területén, mind az oldalakon és a hátsó zsebek felett.

Ár idején felülvizsgálat: 9 695 Ft

Fekete szabadidős női nadrág Jazzpanty

Kényelmes nadrágot keres szabadidős vagy otthoni kényelem céljából? Kényelmesen és egyben kellemesen szeretné élvezni a kikapcsolódás pillanatait? Ezután nyúljon a KangaROOS® márka tökéletes, megfelelő és egyben gyönyörű Jazz nadrágjához. A rugalmas derék nadrág bármilyen alakot megelégszik. A lábak egyenes vágásának köszönhetően, amelyek kissé szélesebbek, kényelmesen érzik majd magukat is. Ha nem a szűk nadrágok híve, akkor ezek a nadrágok a megfelelő választás az Ön számára! A hagyományos fekete nadrág soha nem fogja unatkozni. A tipikus mozgásban lévő kengurut szimbolizáló kis márkajelzés elöl, a csípő területén található.

Ár idején felülvizsgálat: 11 082 Ft

Parti nadrág koronggal a plusz mérethez

Új munkanadrágot keres, amelyet felvehet a cége által szervezett társasági eseményre? Jobban szereti a kényelmet, mint a klasszikus vasalt nadrágot? Ha igen, feltétlenül nézze meg a YOURS márka elegáns és nagyon praktikus nadrágjainak kínálatát. Ez a márka eredeti, női és divatcikkek gyártására specializálódott. Így biztos lehet benne, hogy eredetiségük és egyediségük miatt beleszeret egy korongos nadrágba. Ez minden szekrény teljesen időtlen darabja. Kombinálhatja a nadrágot klasszikus egyszínű blúzokkal, és elmehet egy céges ebédre vagy más társasági eseményre.

Ár idején felülvizsgálat: 10 333 Ft

A teljes hosszúságú nőknek ismerniük kell a geometria varázsát. A fő mottó az, hogy megmutassa erejét és elnyomjon bizonyos hiányosságokat. Szó szerint varázsolhatsz is a nadrágoddal. Ha megfelelő vágást választ, akkor sokkal karcsúbb lesz. Ügyeljen arra, hogy ne legyen túl laza nadrágja, amely feleslegesen kibővíti Önt. Éppen ellenkezőleg, a keskenyebb és rugalmasabb farmer igazi dió lesz, ha hosszabb tunikát és kardigánt visel.

A sötét szín optikailag vékony, a fehér kitágul. Figyeljen a vízszintes csíkokra és a virágokra is. Ezzel szemben a hosszanti csíkok és a különféle geometriai minták hízeleghetnek. Ne felejtsd el az útleveledet sem. Támogathatja övvel és blúzzal. Nem kell lefedni az egészet. Csodálja meg a buja csalitokat és fogadjon egy kifinomult kagyló nyakkivágásra.

A kényelmes chino nagyszerű trend. És ne felejtsd el azokat a sarkakat, amelyek optikailag meghosszabbítják a lábadat. Az eredmény tökéletes lesz, meglátod.