Molett szoknyák

Divatos szoknya gombos lábbal mosott megjelenésben

A divatos szoknya gombos lábbal, olajbogyó színű, mosott megjelenés biztos fogadás. Kényelmet és sokoldalú használatot kínál.

Ár idején felülvizsgálat: 4 799 Ft

Plusz méretű sport szoknya húzózsinórral

Női szoknya húzózsinórral és hátul derékon, békabetéttel. Hossza: kb. 46 cm.

Ár idején felülvizsgálat: 6 921 Ft

Levegős rugós szoknya a plusz mérethez

A nők szekrényében kimeríthetetlen mennyiségű különféle ruha van elrejtve. Kevés nő elégedett csak a nadrággal, vagy elég két ruha. Itt minden bizonnyal találkozhatunk egy tisztán nőies ügy előadásával (a skótok és néhány kivétel nélkül), vagyis szoknyákkal. A szoknyák kivételes helyzetben voltak és vannak. Hangsúlyozzák a kecses nőies íveket, feltárják a lábakat, elegánsnak, tisztességesnek tűnnek és egyszerűen pótolhatatlanok a nyári hónapokban. Még a téli szezon sem nélkülözheti szoknyákat, mert a magas csizmával való kombináció teljesen egyedi. Egy gyönyörű stílusos darab, amelyre érdemes figyelni, a szoknya szürke nyomtatással, mézes alsó szegéllyel.

Ár idején felülvizsgálat: 9 695 Ft

Sok plusz méretű nő úgy gondolja, hogy ha még nagyobb ruhát választ, akkor leplezi hiányosságait. Ez azonban nem igaz. Éppen ellenkezőleg, tanácsos pontosan azt a méretet választani, amelyik varrva illik hozzájuk. Ami a szoknyát illeti, mindenképpen nem kell „táskát” viselni, hanem éppen ellenkezőleg, szerezzen egy gyönyörű A-darab szoknyát kissé a térd alatt, amely általában minden figuratípushoz megfelelő.

Ne féljen kiemelni a derekát és megmutatni a lábát. Még a kifinomult rések is nagyon szépek és ízlésesek a molett nők számára. Szintén nagyon fontos egy megfelelő anyag, amelynek elegendő mennyiségű elasztánt kell tartalmaznia, ami nagyon fontos. Fogadhat egy bevált klasszikusra fekete formájában, de olyan jellegzetes mintákra is, amelyek szó szerint feldobják.