Nagy méretű női kabátok és dzsekik

Bordó télikabát prémmel

KABÁT ENRIQUETA bordó bézs szőrrel.

Ár idején felülvizsgálat: 27 601 Ft

Piros melegítő bélelt melegítődzseki

Szeretne otthon egy stílusos őszi kabátot, amelyet minden nap viselhetne munkába vagy iskolába? A kapucnis kabát stílusos, aszimmetrikus Kimberly rögzítéssel minden kívánságát teljesíti. Kellemes meleg anyagból készül. Ezenkívül a kabát belülről meleg és szigetelt anyaggal van kibélelve. Ugyanaz a pulóver anyag van az alsó szegélyen és az ujjakon. A dzseki aszimmetrikus rögzítése segít a derék karcsúsításában. Ezenkívül a kabát derűsen kellemesen keskenyedett, és kiemeli a derekát.

Ár idején felülvizsgálat: 11 082 Ft

Női farmer dzseki gyöngyökkel

Kétségtelen, hogy a farmer és általában a farmer divat soha nem fog megjelenni. Stílusos kiegészítő szinte minden alkalmi alkalomhoz egy farmerdzseki. Nadrághoz és szoknyához egyaránt illik, a megfelelő ruhakombinációval nagyon ízléses szettet készít a sportos elegancia stílusában. A gyöngyökkel ellátott kék farmerdzseki, amely a nyereg elejére van felszerelve, nagyon szép ruhadarab. Előnye, hogy multifunkcionális felhasználása talán ezer különböző változatban lehetséges. Az oldalsó zsebek alkalmi megjelenést kölcsönöznek neki, tipikus elválasztó varratokkal, mellzsebekkel és tisztességes egyenes vágással.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Fekete steppelt téli kabát a plusz méretért

Téli kabát Vero divat UPSALA. Steppelt női egyszínű dzseki meleg béléssel és cipzárral. Rugalmas derék / karima, oldalt lélegző zsebek, álló gallér és bélelt kapucni.

Ár idején felülvizsgálat: 14 550 Ft

Átmeneti női kockás kabát

Mi értelme van egy plusz méretű figurának, amikor remekül érzed magad a testedben, és mégis megengedhet magának elegáns ruhákat? Ez a kötött kabát kockás mintával bizonyítja, hogy a mai divat nyitott minden nő számára, igényeik és testarányaik előtt. A teltebb formájú nők ruhái már nem unalmasak és hétköznapiak. Éppen ellenkezőleg! A hosszú kötött dzseki blézerben ideális meleg őszi vagy tavaszi napokra. Sokoldalú színhangolásának köszönhetően tökéletesen illeszkedik színesebb darabokba is. Ruházat készítésekor nem kell túlságosan aggódnia a blézer kombinálásáért.

Ár idején felülvizsgálat: 10 805 Ft

Női kültéri stretch dzseki plusz mérethez

Érdekes, praktikus, funkcionális és értékes számos okból. Ilyen kültéri kabát. Tökéletesebb modell hölgyeknek, tele formákkal. Egy kabát, amely maximális kényelmet nyújt, és hatékony vágásának köszönhetően jó szolgáltatást nyújt. A kabátban minden szempontból jól fogja érezni magát. A női szabadtéri kabát kiváló minőségű anyagból és szabásból áll. A kényelmes öltözködés érdekében a dzsekit cipzárral tervezték, teljes hosszában. A kényelmet fokozza a kétirányú cipzár választása. Az integrált motorháztető tökéletes védelmet nyújt a zord és szeles időjárás ellen. Elől nélkülözhetetlen zsebek vannak.

Ár idején felülvizsgálat: 15 937 Ft

Eladó női téli XXL kabát

Ez a meleg téli kabát steppelt stílusban a megfelelő darab, amelyet télen nem engedhet meg magának. Fiatalos és elegáns kialakításának köszönhetően kivétel nélkül minden nőnek megfelel, és minden korosztályban megtalálja támogatóit. Sötétkék, elegáns kivitelben és méretek széles választékában kapható. A Firetrap Luxe Bubble kabát így egyértelmű választássá válik, még akkor is, ha nincs meg a tipikus kész méret. A vágás megfelel a jelenlegi trendeknek. Oldala kellemesen göndör, hosszú ujjú és a fenékig hosszú. A felső részt praktikus gallér díszíti két cipzár számára. Tehát akár jeges szél, akár fagyos, mintha esne, meleg és védett lesz.

Ár idején felülvizsgálat: 16 214 Ft

A kabátok és kabátok olyan ruhák, amelyeket gyakorlatilag egész évben használunk. Különösen éghajlatunkon, ahol nyáron a hőmérséklet majdnem téli értékre csökkenhet, télen pedig éppen ellenkezőleg, jelentősen felmelegedhet. A kabátok általában hidegebb időjárással társulnak, de tavasszal és ősszel használjuk őket. Hatalmas számú különféle vágás van a piacon. Mindannyian kabátot viselünk. Télen szigetelt, nyáron könnyű széldzsekik.

Külön fejezet a kabátokból áll, amelyek általában elég elegánsak. Nadrághoz, ruhához és szoknyához való kabátot visel, és mindig divatos és elegáns lesz. Még a férfiak is kabátot viselnek. Ha fel akarja éleszteni a szekrényét, akkor biztosan nem szabad kihagynia legalább egy kabátot. És mi van a bőrdzsekivel? Ez egy olyan trend, amely nem öregszik. Teljesen csodálatosan néz ki, és ismét felhasználhatja sokszor. Ha van néhány plusz kilója, egyszerűen válasszon egy kissé lazább vágást. De még az összehúzott kabátok miatt sem kell aggódnia.