Nagy méretű női pulóverek

Könnyebb rugós pulóver a plusz mérethez

Pulóver a bpc alkalmi kollekcióból, finom kötött anyag, V-nyakú és bordázott élekkel.

Ár idején felülvizsgálat: 4 999 Ft

Piros melegítő bélelt melegítődzseki

Szeretne otthon egy stílusos őszi kabátot, amelyet minden nap viselhetne munkába vagy iskolába? A kapucnis kabát stílusos, aszimmetrikus Kimberly rögzítéssel minden kívánságát teljesíti. Kellemes meleg anyagból készül. Ezenkívül a kabát belülről meleg és szigetelt anyaggal van kibélelve. Ugyanaz a pulóver anyag van az alsó szegélyen és az ujjakon. A dzseki aszimmetrikus rögzítése segít a derék karcsúsításában. Ezenkívül a kabát derűsen kellemesen keskenyedett, és kiemeli a derekát.

Ár idején felülvizsgálat: 11 082 Ft

Bársonypiros női pulóver

Helyezzen helyet a lágyságnak és az eleganciának, van egy finom kardigán az Isabella kollekcióból! Elegáns, elegáns fazon. Élénk szín a nagyszerű megjelenésért. Egyenes vágás. Kerek nyakkivágás egy gombon. Hosszú ujjú. Egyenes alsó szegély.

Ár idején felülvizsgálat: 11 776 Ft

Női gombos pulóver integrált kapucnival

Olyan darab, amelyet mindenképpen ne hagyjon ki a szekrényéből. Sokoldalú felhasználást kínál. Szinte egész évben hordható modell. Soha nem megy ki a divatból. Kényelmet hoz. Formájával és színével vonzza. A praktikus és modern pulóver lenyűgöző nyomtatással van rögzítve. A stílusos, egyszínű kivitelű pulóver így könnyen kombinálható más ruhákkal. Ennek köszönhetően könnyen és gyorsan elkészítheti a tökéletes ruhát. A rózsaszín-piros színű női pulóver kontrasztos fehér részletekkel nemcsak szabadtéri tevékenységekre alkalmas, de értékelni fogja nyaraláskor, otthon stb. A praktikus pulóver viselési kényelmet nyújt. Ez mindenkinek megfelel. Ezt a modellt egy magasabb álló gallér, integrált praktikus motorháztető, rugalmas mandzsettával ellátott hosszú ujjú oldja meg.

Ár idején felülvizsgálat: 6 299 Ft

Kötött pulóver gombokkal a teljesebb formákért

Kötött kabát, színátmenet lila, fekete vagy piros.

Ár idején felülvizsgálat: 7 615 Ft

Piros áttört pulóver a plusz mérethez

Öltözzön be egy kellemes, áttört pulóverbe, divatos kivitelben, és varázsolja el barátait a ruhája lazaságával! Ez a v-nyakkivágású pulóver tökéletesen fiatalít és felderít. Ráadásul színhangolásának köszönhetően a legtöbb ruhához passzol, így nem lesz gond minden alkalommal egy tisztességes modellt létrehozni. Az anyag minősége és a kényelmes kialakítás magától értetődő. Az egész napot egy pulóverben töltheti, és akkor is jól fogja érezni magát. Most szép áron is megvásárolhatja. Ilyen kedves és egyben olcsó pulóvert nehéz találni.

Ár idején felülvizsgálat: 2 483 Ft

Pulóverek és Szabadidős ruha a gardróbunk alapvető részét képezik. Ha karcsú alakod van, mindenképp jobban szereted őket. De még itt is fontos fogadni, hogy mi felel meg a legjobban. Az egyik legnépszerűbb pulóver manapság a nyitott kardigán, amelyet gyakorlatilag nem minden nő enged meg. És ha még mindig van néhány felesleged, annál inkább imádni fogod őket. Ezenkívül a nyitott pulóverek alkalmasak nadrágokhoz, szoknyákhoz és ruhákhoz, kényelmesek és rendkívül alkalmasak.

Sportosabb változat a Szabadidős ruha, amelyet minden bizonnyal szívesen viselsz is. A duci pulcsi alapvetően megegyezik a karcsú nőkével. Előnyben részesítse a kapucni nélküli színes pulcsikat, amelyek feleslegesen adnak hozzá további fontokat. Az ideális változat cipzáras pulóverek, nem hasi zsebbel, amelyek ismét optikailag hozzáadják a fontokat. Mindenekelőtt olyan ruhákkal kényeztesse magát, amelyek kényelmessé teszik Önt. Nem kell mindenáron követni a divatirányzatokat.