Otthoni ruhák erősebb nőknek

Luxusarany Dorina Savannah ing

Rugalmas szaténból készült arany luxusinget finom csipke díszíti. A hízelgő vágás gyönyörűen lemásolja az ábrát. A vékony hevederek hatékonyan keresztezik a hátulját. Luxus szatén camisole megerősítetlen poharakkal és állítható hosszúságú pántokkal.

Ár idején felülvizsgálat: 9 279 Ft

Fekete női hálóing csipke ujjú

A cseh Fantasy márka női hálóingje mikromodálból készül, amely tökéletesen puha és nagyon kényelmes viselet. Az ing háromnegyedes ujjú, szélesebb csipkével befejezve. V-alakú nyakkivágás szatén íjjal. A vágás kissé az Ászba esik, a vége pedig gyengéd hullámzás, csipkebimbókkal a kerülete oldalán.

Ár idején felülvizsgálat: 9 487 Ft

Női gombos pulóver integrált kapucnival

Olyan darab, amelyet mindenképpen ne hagyjon ki a szekrényéből. Sokoldalú felhasználást kínál. Szinte egész évben hordható modell. Soha nem megy ki a divatból. Kényelmet hoz. Formájával és színével vonzza. A praktikus és modern pulóver lenyűgöző nyomtatással van rögzítve. A stílusos, egyszínű kivitelű pulóver így könnyen kombinálható más ruhákkal. Ennek köszönhetően könnyen és gyorsan elkészítheti a tökéletes ruhát. A rózsaszín-piros színű női pulóver kontrasztos fehér részletekkel nemcsak szabadtéri tevékenységekre alkalmas, de értékelni fogja nyaraláskor, otthon stb. A praktikus pulóver viselési kényelmet nyújt. Ez mindenkinek megfelel. Ezt a modellt egy magasabb álló gallér, integrált praktikus motorháztető, rugalmas mandzsettával ellátott hosszú ujjú oldja meg.

Ár idején felülvizsgálat: 6 299 Ft

Az otthoni ruhák olyanok, amelyekben jól és jól érezzük magunkat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kihúzott pólót és nadrágot kell viselnünk. Végül is szeretnénk élvezni a családunkat vagy otthon látogatni. Kínálunk minden alaknak megfelelő otthoni és szabadidős viseletet, különösen a karcsú nők számára. A rövid és hosszú nadrágok tökéletesen ideálisak, ami tökéletes szolgáltatást nyújt Önnek. Választhat lazább ruhát vagy pólót és szoknyát, vagy kényelmes nadrágot is. Végül is még a nadrágnadrág sem rossz választás, de kissé stílusosaknak kell lenniük. Ha le akar fedezni néhány felesleges fontot, javasoljuk, hogy fogadjon a nadrágra és a tunikára. Ideális szabadidős ruhád lesz.

Szereted a klasszikus pólókat? Válasszon olyanokat, amelyek aláhúzzák erősségeit. Megengedhet magának egy szép nyakkivágást, éppen ellenkezőleg, inkább egy lazább vágást végezzen a has felett. Azt gondolhatja, hogy az otthoni ruhák nem számítanak annyira. De szeretni akarod magad is? Akkor ne becsülje alá az otthoni ruhát.