Molett fehérnemű

Erősítetlen melltartó nagyobb mellekhez

A brit Curvy Kate márka Victory melltartója tökéletes a teljes női formákhoz. A kényelmesen kivágott, széles csontokkal ellátott csészék gyönyörűen átölelik a melleket, és tökéletes támaszt nyújtanak nekik. Nagy mell melltartó. Megerősítetlen cupcakes. A poharak alátámasztó része. Klasszikus csontok. Hátsó rögzítés két kampóval, három behúzási pozícióval.

Ár idején felülvizsgálat: 12 414 Ft

Női bugyi modern magas derékkal

Ez képezi a mindennapi ruhák alapját. Nem látható, és mégis kiváló szerepet játszik. Ha jól választ, akkor kényelmesen tölti az egész napot. És hidd el, mindig jó alkalom minőségi fehérneműk vásárlására, konkrétan ez a női bugyi modellje. Egy darab, amellyel megnyerhet. És mivel dizájnjával, minőségével és árával tetszeni fog, érdemes legalább kettőt vásárolni. Gyönyörű bugyi, modern kivitelben. LOVEGIRL női bugyi modern kivitelben. A magasabb derékú bugyi egész nap kényelmet nyújt. A magasabb deréknak köszönhetően hatékonyan elrejthetik a hajtás egy részét. Rendkívül kényelmesek. Remekül illik. Fehér, fekete vagy testszínű. A bugyi megnyeri a modern és praktikus szabásukat, valamint a kiváló minőségű anyagot.

Ár idején felülvizsgálat: 1 872 Ft

Kényelmes redukciós melltartó extra széles pántokkal

A zsugorodó melltartó optikailag összehúzza a mellkasát. Párnázott fogasok.

Ár idején felülvizsgálat: 5 257 Ft

Hatékonyan formáló női rövidnadrág, fekete ruházat alatt

Egyfajta fehérnemű, amely nemcsak a plusz méretű nőknek segít abban, hogy a szorosabb ruházat alatt alakítsák ki alakjukat. Egyfajta ruha, amely szexi görbéket varázsolhat azoknak a nőknek, akiknek bajuk van ennél a fontnál. Olyan fehérnemű, amelynél legalább egy darab nem hiányozhat a női komódból. Nemcsak gyakorlati szempontból segít. A SLIM ALL DAY fekete alakformáló nadrág nagyon funkcionális fehérnemű. A semleges fekete színű rövidnadrág magabiztosságot ad, formálja az alakot, növeli a csábítást és mindenekelőtt segít az alak alakításában.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Húzózsinór állítható pánttal a hátán

A ruházat nemcsak betölti elsődleges szerepét, de sokkal többet is képes. És hogyan adhat önbizalmat és szó szerint varázsolhat karakterével. A vászon meghúzása sokak számára hatékony és nélkülözhetetlen kérdés. Itt egy lenyűgöző modell egy gyönyörű camisole formájában. Érezd jól magad egy minőségi darab megvásárlásával, amely csak a legjobb szolgáltatást nyújtja. A Canotta húzózsinór funkcionális tulajdonságokkal büszkélkedhet. Fehér vagy fekete testben kapható. Ennek köszönhetően mindenki választhat. Húzózsinór típusú ing, ami nagyon hasznos darab. Ez egy varrat nélküli típusú fehérnemű. Az ing lélegző anyagból készül, speciális rendszerrel, amely körülveszi a görbéket és karcsúbb alakot hoz létre.

Ár idején felülvizsgálat: 8 890 Ft

Sima lila melltartó 3D spacer

Szeretne új melltartót vásárolni, amelyben biztos lehet benne, hogy nem fojtja meg és nem fogja furcsán megmozgatni? Szereti a nem hagyományos színű mintákat, például a halványlilát? Ha igen, feltétlenül nézze meg a gyönyörű Viktoria Rose melltartó ajánlatát, ilyen világos színben. A melltartó megerősített Spacer3D csészékkel biztosítja a mell teljesebb formáját. A csészéket azonban az alsó és az oldalsó csontok is támogatják. Ezek garantálják a melltartó tökéletes tartását a megfelelő helyen.

Ár idején felülvizsgálat: 9 640 Ft

Női modern minőségű bugyi csipkéből és tüll hálóból

Gyönyörű bugyi fekete csipkéből és tüll hálóból, bézs színű anyagból. Kicsit magasabb vágásuk van, oldalvarrásaik nincsenek, ennek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak a női ívekhez. A szegély szintén rugalmas, az ék pamut.

Ár idején felülvizsgálat: 5 298 Ft

Fekete sima francia bugyi ragasztott varratokkal

Az a fajta bugyi, amelyet minden nő értékelni fog. Kifinomult szabás, teljesebb formájú hölgyeknek. Modern és csábító. Francia bugyi, amely így nevezte az angolokat, egyfajta fehérnemű, amely Angliából származik, de először Franciaországban fedezték fel. A bugyi kényelmet nyújt és egyúttal magabiztosságot is ad. A semleges fekete színű Sabrina francia bugyi kiváló minőségű, puha és rugalmas anyagból készül, aminek köszönhetően kényelmes mozgást tesznek lehetővé, amit fokoz az a tény, hogy a bugyi laza és nem szilárd. Az anyag, amelyből a bugyit varrják, nagyon puha tapintású és gyengéd a bőrön.

Ár idején felülvizsgálat: 3 870 Ft

Van-e plusz kilója, és fehérneműt választ? Akkor tudd meg, hogy nem kell aggódnod a még merészebb modellek miatt. Ellenkezőleg. Csodálja meg a dús csalit, és elegánsan elnyomjon bizonyos hibákat. Még a plusz méretű nők is hihetetlenül szexik lehetnek a fehérneműkben. Fogadjon egy csipke melltartóra, amely gyönyörűen megemeli a melleit, és szexi kerek formát kölcsönöz nekik. A bugyi magasabb lehet, hogy ellepje a nagyobb hasat. Válasszon kiváló minőségű ruhaneműt, ideális esetben elasztán hozzáadásával.

Fontos, hogy a bugyid és a melltartód jól illeszkedjen hozzád. Ne vásároljon kisebb vagy nagyobb számot. Válasszon egy plusz méretű fehérnemű menüből. Kínálatunkban bugyik és melltartók széles választékát találja, amelyek közül minden bizonnyal kiválaszthatja, amit keres.