Csipkebugyi molett

Büszke a kövér formáira? Mutassa meg kedves felének nagyobb méretű szexi csipkebugyiban! Ne szégyellje a karakterét, csak élvezze! Elegáns klasszikus bugyi finom csipkével tökéletesen illeszkedik az alakjához. Válasszon 3XL méretű forró darabokat! Érdemes megemlíteni a nagyméretű női csipkebugyikat lélegzetelállító csipkével és mikroszálas anyaggal. Az elülső vagy az oldalsó csipke vezérli az érzékeidet. Természetesen kell lennie egy kis íjnak.

A megemelt derékú harisnya kényelmet nyújt. Az enyhén szabott bugyi, a rugalmas anyag és a csipkeminta teljesen szexi! A húzózsinóros modellek a mikroszálas ruha alatt kesztyűként ülnek! Nem hiányoznak belőlük a ragasztott varratok, amelyek ruhák alatt sem látszanak! A teltebb formák is megérdemlik a magasabb oldalú csipke darabokat, mert minden helyzetben elrejtik a hasát. A tökéletes szabás, a funkcionális elemek, a kicsi és elegáns díszítések és a 46/48-ig terjedő méretek felemelik a hangulatot Ön és partnere számára!

Romantikus francia csipke bugyi

Az Angelia bugyi egy kis gyöngyszem, amely a hátteret buja virágmotívumos csipkével borítja be. Ha ehhez hozzáadjuk a francia szabást, akkor egy elegáns és kényelmes modellt kapunk egyben.

Ár idején felülvizsgálat: 5 503 Ft

Magas csipke zsinóros bugyi a tökéletesen karcsúsított hasért

A Preciosa sztreccs mikroszálas sztreccsbugyi formálja és feszesíti a derekát és a hasát. A bugyi része gazdagon hímzett csipkével díszített.

Ár idején felülvizsgálat: 10 690 Ft

Fehér női bugyi finom csipkéből készült, érzéki szabású, fehér női bugyi

A Róża Lagerta női bugyi egy érzéki darab, amely boldoggá teszi Önt önmagával, és biztosan tetszeni fog a partnerének. A szexi szabású csipkés bugyi kényelmes és kellemes viselet.

Ár idején felülvizsgálat: 5 026 Ft

Fekete brazil bugyi dekoratív virágos hímzéssel

Új fehérneműre van szüksége? Nem csak a szokásos klasszikus bugyit szeretné, hanem valami merészebbet keres? Mégis, a klasszikus tangabugyi helyett a brazil bugyi biztosan jobban fog állni. Úgy készültek, hogy kiegészítsék a kerek hátsódat. Ez a Trisha brazil bugyi is szép csipke anyagból készült, amely még jobban kiemeli a hátsó felét.

Ár idején felülvizsgálat: 3 470 Ft

Női modern magas bugyi csipkével díszítve

Női magasan kivágott bugyi a Lovelygirl-től. A bugyi kellemes pamutból készült, és ennek az összetételnek köszönhetően a bugyi nagyon kényelmes viselet. Az elülső rész rugalmas csipkével kombinált, finom virágmintás.

Ár idején felülvizsgálat: 2 344 Ft

Csábító bugyi plusz mérethez

Első pillantásra nem látható. Mégis szó szerint csodákra képes egy bizonyos perspektívában. Más egy nő és a párja esetében. A fehérnemű egy második bőr, de összetéveszthetetlen ereje van abban, ahogyan hozzáadhatja a magabiztosságot, a vonzerőt, a csábítást. Egy ilyen szexi darab megfelelően felkelti partnere figyelmét. Egy kis ruhadarab és amit tud.

Ár idején felülvizsgálat: 6 390 Ft

Elegáns klasszikus bugyi finom csipkével

Feszes és elegáns fehérnemű, minden olyan érzéki nő vagy lány számára, akit nemcsak az érdekel, hogy mit visel kívülről, hanem a felszín alatt is. Az Avalingerie bemutatja a finom, mégis csábító Katlyn bugyit kényelmes áron. Ráadásul több méret közül is választhatsz, S-től 3XL-ig.

Ár idején felülvizsgálat: 3 870 Ft

Pompás bugyi átlátszó csipkéből készült bugyi

A távtartó bugyit minden olyan hölgynek terveztük, aki a kényelmet részesíti előnyben az extravaganciával és a divatos trendekkel szemben. A bugyi rugalmas mikroszálas anyagból készült, amely könnyen tapad a testhez. A praktikum és a kényelem magától értetődő. Az ágyékrész légáteresztő pamutszövettel van megerősítve, amely mindig nagyon kényelmes lesz.

Ár idején felülvizsgálat: 4 790 Ft

Hosszú szárú zsinóros bugyi hosszú szárú bugyival

Nem álltál ellen, és vettél egy új, szűk szabású ruhát, amiben minden plusz kiló látszik? Akkor olyan feszesítő fehérneműre van szüksége, amely karcsúbb, és ami még fontosabb, feszesebb sziluettet ad. A fehérneműk ezen kategóriájába tartoznak ezek a speciális szabású bugyik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 552 Ft

Francia női bugyi csipkés lábakkal

Claudia francia szabású bugyi. A sima mikroszálas anyagot a has és a fenékrészen gyönyörű csipkés lábak egészítik ki.

Francia bugyi. Anyagok kombinációja elöl és hátul. Megerősített pamut zokni.

Ár idején felülvizsgálat: 5 890 Ft

Klasszikus bugyi modern dizájnban, praktikus csomagolásban

2PACK klasszikus Amanda bugyi. A klasszikus Amanda bugyi kényelmes pamut kötött anyagból készült. A fenék vonalát fantáziadús csipke hangsúlyozza. A bugyik díszes, rugalmas derékszíjjal és megerősített pamut zoknival rendelkeznek.

Ár idején felülvizsgálat: 3 592 Ft

Kényelmes francia szabású bugyi finom résszel

Hölgyeim, dobja fel fehérneműi öltözékét egy vonzó darabbal. Ez önbizalmat ad, jobb érzéssel tölt el. Ezzel a modellel örömet szerezhetsz magadnak és a partnerednek is. Fogadjon a minőségi alsóneműkre. Itt a francia szabású fehérnemű.

Ár idején felülvizsgálat: 10 190 Ft

Női modern minőségű bugyi csipkéből és tüll hálóból

Gyönyörű bugyi fekete csipkéből és tüll hálóból, bézs színű anyagból. Kicsit magasabb vágásuk van, oldalvarrásaik nincsenek, ennek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak a női ívekhez. A szegély szintén rugalmas, az ék pamut.

Ár idején felülvizsgálat: 5 298 Ft