Hosszú ujjú felső

A hosszú ujjú felsőrészek minden nő szekrényének elengedhetetlen részei. A karcsú hölgyek és a plusz méret is tökéletesen passzol. A hosszú ujjú felsőrészek különösen a téli hónapokban ideálisak, amikor ruhákat rétegezünk. Ezek a felsők egyszerűnek, elegánsnak és szexinek tűnnek. Választhat a hosszú ujjú felsők közül, amelyek alkalmasak céges vagy ünnepi rendezvényekre, valamint a szabadidős tevékenységekhez vagy mindennapi munkához való viseletből.

Hosszú ujjú felsők széles választékát kínáljuk, különféle színekben, kivitelben, szabásokban, mintákban, de motívumokkal is. Tökéletesen elfedik a vastagabb karokat vagy a megereszkedett bőrt is. Hosszú ujjú felsőrész kínálatunkban a legigényesebb nő is választhat. Tehát ne habozzon, és válasszon!

Elegans tunika plusz mérethez kő alkalmazással

Nem számít, hogy karcsú vagy, mint egy gally vagy duci. Csak annyit kell tennie, hogy elégedett legyen magával és viselje azt, ami tetszik. Manapság a gyönyörű ruhák nagyobb méretben is kaphatók, így mindenki könnyen választhat. Ilyen darab ez a szociális Peggy zubbony, amely a teljesebb formájú nőknek felel meg. Nemcsak társasági eseményekre alkalmas, hanem alkalmi viseletre is. Aszimmetrikus kialakítású, amely kissé lefelé szélesedik A irányba. Ez a stílus játékosnak és frissnek tűnik. Tökéletesen fedi a has esetleges hiányosságait is.

Ár idején felülvizsgálat: 13 801 Ft

Modern tunika kényelmes szabásban grafikus mintával

Miért kell fekete és formátlan ruhába öltözni? Mutassa meg nőies szépségét, és kényeztesse magát egy gyönyörű és kényelmes darabbal, amely első látásra elbűvöli és maximális kényelmet nyújt. Két színváltozat közül választhat. Legyen bent és a tiéd. Megérdemled. Minden nő megérdemli, hogy jól érezze magát, csinos, vonzó legyen. Ebben a tunikamodellben lesz. A zubbony értékes darab minden női szekrényben. Nem megy ki a divatból. Kiemelkedik a kényelemben és a sokoldalúságban. Időtlen. Itt egy gyönyörű tunika elegáns kivitelben, modern grafikai mintázatban, két színváltozatban.

Ár idején felülvizsgálat: 8 308 Ft