Kötött női pulóverek

Ebben a kategóriában megtalálható az összes kötött női pulóver, amely különösen alkalmas télire. Kötött női pulóverek széles választékát kínáljuk, amelyeket nemcsak munkához, de éppúgy elvihet. Kombinálhatja a női kötött pulóvereket egy normál napra mind a ruhákkal, mind a farmerekkel, és viselheti a munkához, de a munkahelyen kívül is. Minden nő csodálatos és aranyos lesz egy kötött pulóverben!

Különböző színű kötött kivitelű pulóverek, kivitelezés, tervezés, motívumok és szabások közül választhat. Pulóverek kapucnival vagy anélkül, a fejen való rögzítéshez. A kötött pulóver télen tökéletesen mutat egy fiatal hölgynél, még egy idősebb hölgynél is, ennek köszönhetően kifejezi remek ízét és egyedi stílusát. Tehát ne habozzon, és szerezzen egy minőségi kötött női pulóvert a hideg téli napokra.

Könnyebb rugós pulóver a plusz mérethez

Pulóver a bpc alkalmi kollekcióból, finom kötött anyag, V-nyakú és bordázott élekkel.

Ár idején felülvizsgálat: 4 999 Ft

Hosszú kötött női pulóver

Ahogy a nyár őszbe fordul, elkezdünk azon gondolkodni, hogy mit adjunk a ruhatárunkhoz, hogy kényelmesen, de ugyanakkor csinosan érezzük magunkat. Számos lehetőség van, de az egyik eredeti darab, amelyet érdemes kiemelni, a Boysen’s gyönyörű hosszú kötött pulóvere. Első pillantásra egyszerűnek tűnhet, amiben valójában a szépsége rejlik. Ez egy kényelmes, laza szabású, kényelmes kötött anyagból készült, és térd alá ér. Az oldalsó zsebek egy kis alkalmi eleganciát kölcsönöznek. A V-nyakkivágást egyetlen gomb zárja le, amely a pulóveren található.

Ár idején felülvizsgálat: 11 082 Ft

Lyukacsos női pulóver pagoda ujjakkal

Egy tisztességes nyári pulóvert keresel, ami hízeleg az alakodnak? Próbálja ki ezt a fehér színűt, hét-nyolc pagoda ujjal. Meglátod, hogy úgy fog rád illeni, mint egy kesztyű! Laza szabásának és finom mintázatának köszönhetően finoman elrejti a test hibáit, így mindig modellnek érezheti magát. Az alsó szegély és az ujjak széle hullámokkal van ellátva, ami nagyon nőies és elegáns. A nyakkivágás klasszikusan kerek. A pulóver teljes hosszában perforált mintázat található, amely felfedi a csupasz bőrt. Ezért javasoljuk, hogy viseljen alatta fehér felsőt vagy pólót, hogy elkerülje a nem kívánt átfényesedést.

Ár idején felülvizsgálat: 15 118 Ft

Kötött női bolero

Bolero teljes felületű áttört mintával. V-nyak húzózsinórral, hullámos alsó széle horgolt éllel. Rövid ujjú. A puha kötött hangsúlyozza az ábra vonalát.

Kötött női pulóver gombokkal

Nem szabad kihagyni a gyöngyös kötött pulóvert! Finom gyöngyházkötésből készült, mohair érintéssel. Modern laza szabás. Csipke minta. Kerek nyakkivágás. Teljes elülső rész tónusú gombokkal. Hosszú ujjak, ejtett vállak. Egyenes szegély. Elasztikus végek. Gépben mosható.

Ár idején felülvizsgálat: 12 192 Ft

Bársonypiros női pulóver

Helyezzen helyet a lágyságnak és az eleganciának, van egy finom kardigán az Isabella kollekcióból! Elegáns, elegáns fazon. Élénk szín a nagyszerű megjelenésért. Egyenes vágás. Kerek nyakkivágás egy gombon. Hosszú ujjú. Egyenes alsó szegély.

Ár idején felülvizsgálat: 11 776 Ft

Kötött pulóver gombokkal a teljesebb formákért

Kötött kabát, színátmenet lila, fekete vagy piros.

Ár idején felülvizsgálat: 7 615 Ft

Piros áttört pulóver a plusz mérethez

Öltözzön be egy kellemes, áttört pulóverbe, divatos kivitelben, és varázsolja el barátait a ruhája lazaságával! Ez a v-nyakkivágású pulóver tökéletesen fiatalít és felderít. Ráadásul színhangolásának köszönhetően a legtöbb ruhához passzol, így nem lesz gond minden alkalommal egy tisztességes modellt létrehozni. Az anyag minősége és a kényelmes kialakítás magától értetődő. Az egész napot egy pulóverben töltheti, és akkor is jól fogja érezni magát. Most szép áron is megvásárolhatja. Ilyen kedves és egyben olcsó pulóvert nehéz találni.

Ár idején felülvizsgálat: 2 483 Ft