Megerősítetlen női melltartó

Nem szereted a melltartó zárójelét? Varázsoljon megerősítetlen modelleket, amelyek kifinomultságukkal, merészségükkel és eleganciájukkal vonzanak. Képzelje csak el, hogy partnerével romantikus pillanatok alatt csipkevörös darabban erősítetlen cupcakes-t szerezzen! Nagyszerű, hogy a csészék T alakban vannak varrva, ami garantálja a mell tökéletes és természetes formáját. A lélegzetelállító csipke abszolút istenien néz ki a megerősítetlen melltartón. Megemlíthetjük a díszített állítható hevedereket.

A megerősítés nélküli melltartók bármilyen mellszoborhoz passzolnak, de a teltebb mellű hölgyek szerettek bele leginkább. Kényeztesse magát fehér, karosszéria, fekete és piros mintákkal praktikus szabásokkal, csipkével vagy sima kivitelben. A szélesebb vállpántok tökéletesen a helyükön tartják és szép formát kínálnak. Kétsoros rögzítés, rugalmas és lélegző kerület rugalmas szalaggal, magasan díszített középponttal és állíthatóan díszített hevederekkel nem hiányozhat egyetlen megerősítetlen darabról sem.

Fekete kisebbítő hatású bélés nélküli melltartó Alexandra

Hölgyeim, ha elegük van a kényelmetlen melltartókból, amelyek egyszerűen nem passzolnak, az Alexandra nem párnázott melltartó itt van, hogy megmentse önöket. Ezt a melltartót kifejezetten a teltebb keblű nők számára tervezték, mivel párnázás nélkül is elegendő tartást nyújt. A támogató oldalsó panelek és a magasabb középső rész együttesen mindent a helyén tartanak egész nap.

Ár idején felülvizsgálat: 14 990 Ft

Bélés nélküli minimizer melltartók Triumph nagyobb keblekhez különböző színekben

Micsoda megkönnyebbülés, hogy végre van egy melltartó, ami képes csökkenteni a nagyobb kebleinket! Köszönjük a Triumph márkának, hogy végre felismerték, hogy a nagyobb mellű nők léteznek, és szükségük van egy megoldásra a „problémájukra“. És milyen nagylelkűek, hogy ezt a mellkisebbítő, nem párnázott melltartót többféle színben is kínálják! Mert ki ne szeretné még jobban felhívni a figyelmet a mellkasára azzal, hogy élénk színeket visel az amúgy is feltűnő keblén?

Ár idején felülvizsgálat: 20 040 Ft

Elegáns női melltartó csipkével és klasszikus merevítőkkel

Ez képezi a mindennapi öltözködés alapját. A választás számít. Ahogyan választasz, úgy érzed magad. Hogy ne csak kényelmesen, de magabiztosan is érezze magát egész nap, erről ez a melltartómodell gondoskodik.

Ár idején felülvizsgálat: 17 577 Ft

Csipke komfort bézs melltartó nagy melleknek

Ez képezi a ruházat alapját. Még ha nem is látható, a hangulatodon kívül másra is hatással lehet. A megfelelő melltartó kiválasztása kiemelkedően fontos. Ebben a tekintetben számíthat erre a minőségi modellre, amely a dús formákkal büszkélkedő hölgyek számára alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 11 490 Ft

Női fűző nélküli melltartó a D+ számára

A jól illeszkedő melltartók nagyobb mellhez beszerzése gyakran emberfeletti feladat. Ha ráadásul esztétikai igényei is vannak, akkor gyakran kompromisszumot köt, és a kínálatból választ. A csodálatos LingaDore melltartó megoldja az aggodalmait. Ez a gyönyörű darab, amelyet D és nagyobb kebelméretre terveztek, kényelmet, kellemes viseletet és puszta kényelmet kínál.

Ár idején felülvizsgálat: 7 245 Ft

Szecessziós virágmintával díszített, párnázatlan melltartó

Hölgyeim, egyszerűen nem lehet nélküle. Ez a második bőröd, és még annál is több. A megfelelő választás révén sokkal többet kap, mint ami a szemnek látszik. Azoknak a lányoknak és nőknek, akiket a természet dús mellekkel áldott meg, itt a tökéletes darab. Egy női melltartó, amely anyagában, kialakításában és funkciójában is káprázatos.

Ár idején felülvizsgálat: 8 050 Ft

Eredetileg tervezett nem párnázott melltartó Cassandra Strappy

Egy olyan melltartót keresel, amely kiemel, vonzóvá és rendkívül szexivé tesz? Ha igen, akkor ezt a fekete, párnázatlan Cassandra Strappy melltartót eredeti stílusban kell beszerezned! Tökéletes a nagyobb keblekkel rendelkező nők számára, akiknek feszesítésre és alakformálásra van szükségük.

Ár idején felülvizsgálat: 12 473 Ft

Tüllből és finom csipkéből készült, nem párnázott melltartó

Mindenki tudja, hogy milyen fontos a jó minőségű és szép alsónemű kiválasztása. Röviden: ahogyan választasz, úgy fogod érezni magad egész nap. Ahhoz, hogy kényelmesen, magabiztosan, vonzóan érezze magát, minőségi modellt kell választania. Ez pedig egyértelműen ez a női nem párnázott melltartó, hatékony szabással és csábító piros színben.

Ár idején felülvizsgálat: 17 490 Ft

Fürdőruha háromszög melltartó kék és fehér színváltozatban

Szereti a tengeri designt? Ezután válassza ki a felső a női fürdőruha Marine kék és fehér csíkokkal. A háromszög alakú kosarak kivehető párnázással gyönyörűen formálják a kisebb kebleket is.

Ár idején felülvizsgálat: 11 382 Ft

Nagy melltartó virágos hímzéssel

Szükséged van puffadt mellkasodnak feszesítésre és formázásra? Ha igen, akkor egy Dorotea melltartóra van szüksége, amely merevítőtartóval és szilárd, kényelmes kialakítással rendelkezik. Azonnal érzéki formát és feszesebb megjelenést kölcsönöz a keblének. Emellett a szemet is gyönyörködteti, hiszen gyönyörű bordó árnyalatú, gazdag virágos hímzéssel.

Ár idején felülvizsgálat: 11 892 Ft

Fekete dekoratív melltartó nagy kosarakkal

Fényűző, nem párnázott melltartó sima mikroszálas anyagból, finom virágmintával. A kosarak oldalsó részének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a nagyobb mellű nőkhöz is. Nem párnázott kosarak. Klasszikus merevítő. Támogató oldalsó csészék. Hátul két kampóval rögzíthető, három pozícióban kihúzható.

Ár idején felülvizsgálat: 9 627 Ft

Nem párnázott női melltartó finom csipkével díszítve

Könnyű, nem párnázott melltartó Cleo. A puha hálós kosarak gyönyörű virágos hímzéssel szépítik a melleket, és T-alakú szabással kerekítik azokat.

Ár idején felülvizsgálat: 13 805 Ft

Nem megerősített női melltartó kényelmes illeszkedéssel

Női melltartó Ewa Michalak által D+ mellméretre tervezve. Párnázatlan, hússzínű, merevített melltartó, finom elasztikus, dupla varrott tüllel kombinálva a kosárkákon. A kosarak felső szélei a finom elasztikus tüllnek köszönhetően bármilyen mellbőséghez igazodnak, és nem vágnak és gyűrődnek csúnyán a szorító ruhák alatt.

Ár idején felülvizsgálat: 12 342 Ft

Finom hímzett tüllből készült áttetsző melltartó

Egyszerre szeretné magát egyedinek, isteninek és szexinek érezni? Akkor mindenképpen nyúljon a tökéletes és csábító Athina melltartóhoz. Ez a lenyűgöző fehérnemű természetes módon borítja melleidet finom tüllbe, amely apró virágokkal van hímezve. Az áttetsző melltartó párnázatlan kosarakkal rendelkezik, amelyeket csipke bélel, amely enyhén a pántokig ér

Ár idején felülvizsgálat: 11 690 Ft

Nike plus size sportmelltartó kiváló minőségű funkcionális anyagból készült

A Nike SWOOSH sportmelltartó plus size méretben biztosítja az izzadságelvezetést, így az edzés során szárazon maradsz. A zebramintás mintázat az Ön féktelen szellemét képviseli. A sportos hátsó szabás segít hűvösen tartani és lehetővé teszi a szabad mozgást.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Lila nem párnázott melltartó idősebbeknek

A tökéletes melltartó a telt mellek számára a Manila nevet viseli. A nem párnázott kosarak T-alakban vannak vágva, ami megemeli és szépen kerekíti a melleket. A széles pántok enyhítik a fájó hátat és nyakat. Fancy pántos pántokkal.

Ár idején felülvizsgálat: 12 763 Ft

Megerősítetlen melltartó modern szabásban

Hogyan választod, ahogyan érzed. Itt garantáltan nagyszerű választékot talál. Minőségi, nem párnázott női melltartó, amely a testesebb idomokkal rendelkező hölgyek számára készült.

Ár idején felülvizsgálat: 17 510 Ft

Kényelmes, félig párnázott, merevített melltartó széles pántokkal

Van olyan bögyös keblek, amelyek egyszerűen nem férnek bele semmilyen melltartóba? Hányszor sikerül olyan minőségi melltartót vásárolnia, amely tökéletesen illeszkedik a mellkasához? A kényelmes Galla melltartó félig párnázott, csont nélküli kosarakkal tökéletes az Ön számára. A melltartó széles pántokkal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 790 Ft

Erősítetlen melltartó nagyobb mellekhez

A brit Curvy Kate márka Victory melltartója tökéletes a teljes női formákhoz. A kényelmesen kivágott, széles csontokkal ellátott csészék gyönyörűen átölelik a melleket, és tökéletes támaszt nyújtanak nekik. Nagy mell melltartó. Megerősítetlen cupcakes. A poharak alátámasztó része. Klasszikus csontok. Hátsó rögzítés két kampóval, három behúzási pozícióval.

Ár idején felülvizsgálat: 12 414 Ft