Molett csipke báli ruha

Azok közé a nők közé tartozik, akik büszkék a vér és a tej alakjára? Megfelelően büszke a görbékre, de néha problémát okoz a ruhavásárlás, főleg társasági eseményekre? Kényeztesse sziluettjét egy csipkés báli ruhával, plusz méretre. Teljes hosszúságú, aranyos, kerek nyakkivágású ruha jersey anyagból és rugalmas csipkéből készül. A felső rész körülveszi az ábrát, az alsó része pedig finoman kiszélesedik. A vörös csipke tökéletesen csábító!

Lélegzetelállító nyakkivágást kap egy fekete virágú, molett báli ruhában, hajtogatott nyakkivágással és romantikus csipkével. Az okos redőkkel és csipke betéttel ellátott modern ruhák optikailag vékonyítják a sziluettjét, akárcsak egy csillogó hatású csipke gömb modell. Hosszú ujjú, aszimmetrikus szabású és bájos csipkés ruhában lenyűgözi a jelenlévő férfiakat. Hercegnőnek akarsz kinézni? Fogadjon egy fűzős modellre, hosszú szoknyával, csipke hímzéssel kiegészítve.

Női csipke ruha rövid ujjú fehér

Mutasd meg szexi görbéidet. Légy saját és egyedi. Gyönyörű, elegáns ruha egy modern nőnek, aki tisztában van a szépségével. Divat ruha méret plusz alkalmas nemcsak a társadalom számára. A női fehér méret és a Mikulás ruha első látásra elkápráztatja. A fehér szín és a csipke tökéletes választása fokozza szépségüket, gyengédségüket. Ruhák, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy a szépség az egyszerűségben rejlik. Ez a ruhamodell minőségi, kényelmes anyagból készült. Ennek köszönhetően a ruha jól viselt, és jól érzi magát benne. A ruha növeli a vonzerőt és az önbizalmat.

Ár idején felülvizsgálat: 8 988 Ft

Fekete csipke rövid gömbös ruha plusz méretű

Sok nő tévesen úgy véli, hogy plusz kilója miatt nem jogosultak elegáns és megfelelő ruhákra. Az ellenkezője igaz. Akkor is szép lehet, ha plusz méretű ruhákat visel. Nagyon érdekes és ízléses darab a Hellen csipke mini ruha, ünnepi fekete színben. Nagyszerű vágásuk ötletesen hangsúlyozza nőiességedet, és remekül érzed magad. A csábító fekete csipke alkalmas különböző alkalmakra, így elmehet színházba, bálba vagy egy nagyobb ünnepségre. Az elülső kerek nyakkivágás hátulján V alakú nyakkivágássá változik, amelyet rejtett cipzár követ. A háromnegyed ujjak, amelyek részben áttetszőek, érdekes könnyedséget kölcsönöznek a modellnek.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft