Női túlméretes rövidnadrág

Piros, háromnegyedes nadrág szűkülő szárú nadrággal

A csodás nyári napokon nemcsak szoknyák és rövidnadrágok, hanem kényelmes és nagyon decens háromnegyedes nadrágok is. Ha olyan könnyű anyagból készültek, amelyet alig érezhetsz magadon, akkor úgy fogod érezni magad, mintha egy mesében lennél. Elegáns és ugyanakkor praktikus és kényelmes háromnegyedes nadrágot kínál a Blanecheporte márka. Szellős trikóból készült, amely 95% viszkózból és elasztánból áll.

Ár idején felülvizsgálat: 6 921 Ft

Térd fölötti farmer rövidnadrág

A legjobb dolgok gyakran a legegyszerűbbek. A ruhák esetében sincs ez másképp. Varázsolj magadnak egy játékos nyári megjelenést, amelyben jól érzed magad és tökéletesen nézel ki egyszerre az Orsay luxus farmer rövidnadrágjával. Nagyszerű darab, amely nem hiányozhat a nyári ruhatáradból, hiszen könnyedén kombinálhatod topokkal, pólókkal, pólókkal és akár fürdőruhás felsővel is a nyaraláson.

Ár idején felülvizsgálat: 4 855 Ft

Egyszínű kék sztreccs bermuda, térd fölötti hosszúsággal

Minden napra új rövidnadrágot szeretne vásárolni? Szereti a laza öltözködést és a kényelmet minden mozdulatnál? Ha igen, akkor mindenképpen nézze meg a gyönyörű, stílusos, sötétkék színű navy női sztreccs bermudákat. A rövidnadrág kényelmes anyagból készült, amely még a hűvösebb nyári napokon is kellemesen melegen tart.

Ár idején felülvizsgálat: 4 499 Ft

Stílusos női rövidnadrág nyakkendő övvel

Ezek a jelenlegi BODYFLIRT rövidnadrágok rugalmas derékszíjjal és beállított szegéllyel rendelkeznek. Ugyanebből az anyagból készült nyakkendőövvel.

Ár idején felülvizsgálat: 5 999 Ft

3/4-es ballon leggings alulvágott hatású

A 3/4-es hosszúságú leggings speciális egyenes derékpánttal rendelkezik, széles gumiszalaggal a kényelem érdekében, és „lapos has“effektussal“ amely segít eltüntetni a teste tökéletlenségeit. A kényelmes szabásnak köszönhetően a nadrágot sportoláshoz és szabadidőhöz egyaránt használhatja. Aktuális és divatos vágás. A lábak alsó széle mandzsettás.

Ár idején felülvizsgálat: 5 257 Ft

Virágos női nyári rövidnadrág

Egy értékes és praktikus modell a meleg, napsütéses napokra. Egy olyan darab, amely a teltebb alkatú nők számára alkalmas. Kényeztesse magát egy olyan női rövidnadrággal, amelyben szépen, kényelmesen érezheti magát.

Ár idején felülvizsgálat: 4 286 Ft